Wellness

Sauna

Sauna trebuie sa ofere si eleganta si unicitate ! Pentru clienti exigenti , cu astfel de pretentii lucram cu cele mai bune materiale lemnoase din lumea saunelor folosind in saunele exotic si premium lemn luxos fara noduri si rasina cum ar fi plopul finandez alb, hemlockul canadian, esente lemnoase exotice precum cedrul rosu canadian parfumat/frumos mirositor, merantiul exotic dur, abachiul tropical (wawa/banan) bananier, lemul de ecualipt, mahon si sapelli. rezistent la umiditate
Va oferim izolatie ecologica din fibre de lemn presate, prietenoasa cu natura, cuie de asamblare din otel inoxidabil, montaj fara elemente de prindere/sruburi la vedere.usa de sticla securizata si termorezistenta de 8 mm. grosime, fumurie, existand optiuni pentru foaie de usa sablata sau clara.

Pentru saune private avem solutia lemnului deschis la culoare: plop alb si abachi tropical pentru spatii uscate sau cu umiditate moderata, pentru saune comerciale si/sau cu umiditate crescuta (variante de soft/bio sauna) suntem sigur ca veti gasi lemul preferat dintre urmatoarele disponibile: cedru rosu canadian cu uleiuri volatile pentru miros, meranti, eucalipt, mahon pentru culori inchise si durabilitate mare.

Bogata accesorizare de baza a unei saune exotic si premium contine: lampi termorezistente, abajure din lemn pentru lampi, temometru sauna, higrometru sauna, tetiere/perne lemn pentru cap, tava otel inoxidabil sub incalzitorul de sauna, pietre ulcanice pentru soba, lingura bambus termotratat, ciubar din bambus termotratat, concentrat de uleiuri/esente aromate.
Optional se pot accesoriza suplimentar cu ilumnari ambientale de fibra optica alba sau colorata, LEDuri termorezistente in tavan, deasupra sobei sau in spatarul bancutelor, cromoterapii digitale, audioterapie si aromaterapie.

SPA

Pentru relaxarea in apa, Happy Pool va ofera o gama larga de minipiscine tip „jacuzzi”,care vor completa elementele calitative de wellness din cadrul SPAul Dumneavoastra privat sau profesional/comercial.

Happy Pool va ofera mini SPAuri marca HotSpring din materiale de calitate, cu linii moderne , ergonomice, durabile, confortabile, silentioase si eficiente, cu sistem de hidromasaj diversificat cu jeturi pozitionate optim si precis pentru o relaxare fara grija…

Locurile de sezut si de intins din cazile de hidromasaj au fost proiectate tinand cont maxim de ergonomie si de anatomia omului.

Fiecare zona de masaj din interiorul minipiscinei maseaza un anumit grup de muschi cu ajutorul diferitelor tipuri de duze/jeturi de masaj. Senzatia de bine si experienta de masaj se poate diversifica cu ajustarea fluxului si debitului de aer care trece prin duze.

Calitatea jeturilor , tehnologia de masaj a jeturilor (directionale, de precizie, moto-masaj,hydrostream, jeturi de calmare, revigorare etc.), durabilitatea cazilor,fiabilitatea sistemului,silentiozitatea motoarelor si nivelul avansat tehnologic al SPAurilor fac ca brandul si produsele sa fie printre cele mai apreciate si pe piata din Europa!

Cada cu hidromasaj poate fi prefabricata, cu diferite forme si culori, cu jeturi mai multe sau mai putine, dupa preferinta clientului, cu dotari suplimentare de lux (boxe pentru muzica, CD, TV etc). Exista si varianta construirii cazii cu hidromasaj pe baza unui proiect, din beton placat cu mozaic de sticla si prevazut cu numeroase jeturi de hidromasaj. In acest caz cada cu hidromasaj poate fi parte de sine statatoare intr-un centru wellness sau parte integranta a piscinei.

Tipurile de Spa pot fi :
– supraterane – de uz privat
– ingropate – de uz public
– construite- uz privat si public

Baia de aburi sau hammam

Hammamul sau baia turceasca este o incapere mare, frumos decorata cu mozaic de sticla in combinatii de culori orientale. Pe margine sunt bancute placate cu mozaic si incalzite, podeaua este incalzita, iar in mijlocul incaperii exista o masa din ceramica (sau mozaic de sticla) incalzita pe care se face masajul cu sapun dupa ce corpul a fost pregatit in prealabil printr-o baie de abur cald. Trupul si mintea se relaxeaza complet, timp in care participantii la baie stau pe bancutele incalzite. Temperatura din hammam nu depaseste 50 grade Celsius, aburul este umed. Urmeaza masajul cu sapun, cu o manusa speciala de peeling si cu spuma de sapun cu arome diferite. In urma tratamentului din hammam (o experienta de lux pentru trup si minte) senzatia de relaxare si starea de bine ating cote maxime. O sedinta la hammam dureaza aprox. 40 minute. Se spune ca efectul unei sedinte de terapie in hammam dureaza o saptamana.

Pentru un confort sporit al organismului, bancile cu forma ergonomica si spatare ergonomice din interiorul baii de aburi sunt incalizte electric sau cu apa calda la temrparaturi in jurul valorii de 37-38 grade Celsius.

Baia de aburi (forma simplificata a baii turcesti) este un mediu deosebit de umed la o temperatura moderata.

Designul si ambianta interioara a baii de aburi este caracterizata de o atmosfera deosebita desprinsa parca din lumea povestirilor si miturilor orientului. Marmura, mozaicul, picturile de pe pereti, mirosul plantelor aromate, nuantele culorilor schimbatoare ne transpun parca in acele vremuri antice din baile orientale.

Tavanul baii de aburi este in foma de bolta sau in mai multe ape pentru a nu permite condensului sa picure pe participantii la sedinta de aburi, creand disconfort termic prin picaturi reci suparatoare. Finisajul interior al cupolei este rezistent la vaporii de apă şi garantează o perfecta ţinută şi rezistenţă în timp.

Infracabine

Radiatiile infra rosii -IR- invizibile cu ochiul liber sunt identice cu radiatiile benefice, dadatoare de caldura ale soarelui care ajung pe suprafata Pamantului prin intermediul radiatiilor electro-magnetice.

În infracabina razele IR sunt generate de tuburi ceramice sau panele radiante pe carbon , care sunt pozitionate optim, la o anumita distanta maxima spre persoana aflata în interiorul cabinei.

Aceste raze generate de tubul ceramic sau de panelele radiante pe carbon sunt identice cu cele ale Soarelui, cu diferenta ca lungimile de unda au o reactie optima asupra organismului si putem beneficia de efectele lor timp de 24 de ore pe zi.

Cabina IR este o varianta eficienta dar totodata mai putin intensa a posibilitatii de transpirare .

Esenta cabinei IR consta in faptul, ca in locul agregatului electric folosit la sauna traditionala finlandeza, aici sunt folosite tuburi sau panele radiante pe carbon care genereaza aceste radiatii IR care incalzesc corpul omenesc din interior, in profunzime spre deosebire de sauna traditionala unde organismul este incalzit de catre aerul incins al cabinei de sauna.

In cabina cu radiatii IR transpiratia se produce la o temperatura mai joasa, de cca 40-60 grade Celsius.

Aparate de bronzat

Aparatele de bronzat asigură o bronzare uniformă fără expunerea la soare. Produsele noastre nu sunt fabricate cu lămpi de înaltă tensiune, astfel nu este necesară utilizarea filtrului UV.

Prin utilizarea tuburilor de bronzare vă asigurăm o bronzare controlată, fără efectele secundare ale razelor naturale ale soarelui! Bronzarea este reacţia pielii dvs. la expunerea la razele ultraviolete (UV). În cazul aparatelor de bronzat utilizăm domeniul UV (prezentat mai jos) din spectrul de energie emis de soare, respectiv în urma utilizării tuburilor de bronzare, în scopuri cosmetice şi fototerapie.

Razele aparatelor de bronzat au un efect mai benefic faţă de razele solare naturale, deoarece razele UVB sunt reduse la o valoare care asigură nivelul minim necesar pentru atingerea efectelor biologice, iar razele UVA sunt reduse la o valoare care asigură nivelul minim necesar pentru obţinerea pielii bronzate.
Aparatele de bronzat dispun de un spectru bine echilibrat, asemănător razelor solare naturale, astfel asigură corpului uman toate beneficiile posibile ale razelor solare.

Aparatele de bronzat asigură o piele mai frumoasă şi curată, metabolismul accelerat al celulelor duce la alimentarea intensă a ţesuturilor cu oxigen.
Aparatele de bronzat ajută şi în cazul problemelor de piele! Acneea şi alte boli ale pielii pot fi tratate cu succes cu ajutorul razelor ultraviolete.
Îmbunătăţeşte sistemul imunitar al organismului, radiaţiile ultraviolete activează celulele albe care luptă împotriva bacteriilor care atacă organismul uman.
Radiaţiile ultraviolete au efect de echilibrare asupra sistemului nervos, afectează în mod pozitiv sistemul nervos vegetativ şi psihicul, asigurând o stare generală bună.

Fiecare aparat este destinat pentru utilizare interioară. Aparatul se utilizează doar într-un mediu fără pericol de explozie şi în încăperi uscate. Încăperea trebuie prevăzută cu aerisire şi compensare de aer corespunzătoare. Orice utilizare diferită faţă de cele menţionate mai sus se consideră utilizare necorespunzătoare. Producătorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorările sau daunele produse în urma utilizării necorespunzătoare; aceste riscuri vor fi suportate exclusiv de către utilizator. În scopul funcţionării corespunzătoare întotdeauna respectaţi instrucţiunile de utilizare, întreţinere şi reparaţie ale producătorului. Lucrările de reparaţie şi întreţinere pot fi efectuate doar de către service-ul autorizat al producătorului sau împuternicitul acestuia. Respectaţi prevederile referitoare la securitatea în muncă, respectiv regulile generale de tehnică de siguranţă şi igiena muncii. În cazul defecţiunilor apărute în urma reparaţiilor neautorizate, producătorul nu oferă garanţie

Dusuri

DUSURI DE SENZATII : Au forme deosebit comparativ cu dusurile clasice si si se folosesc ca terapie in cadrul centrului wellness. Dusurile senzatii (emotii) sunt incaperi mici (de ex.1x1x2 m), construite de obicei lipite una de cealalta, in forma de spirala, daca sunt vazute de sus. Peretii (din polistiren expandat) sunt placati cu mozaic de sticla de diferite culori si marimi (in functie de tematica wellness-ului). In interior se monteaza dusuri cu jeturi indreptate spre utilizator astfel: dus clasic-cu jeturi deasupra capului, dusuri pozitionate lateral, pe pereti – cu jeturi in zona soldurilor pentru masaj si relaxare, jeturi in dreptul coapselor, pentru relaxarea musculaturii si anticelulitic, sau cu jeturi in zona gambelor pentru circulatia sangelui. Efectul de relaxare al jeturilor de apa este completat de jocul de lumini, de aromele naturale care le insotesc. Denumirea de dusuri senzatii (emotii) vine de la combinatia desavarsita intre terapia cu jeturi, jocul cromatic si aromele naturale ale uleiurilor folosite.

Fantana de gheata

Fantana de gheata sau cascada de gheata are loc de obicei in zona de racorire a spatiilor wellness, avand roul de racorire a organismului intre doua proceduri/terapii calde: sauna uscata, bio-sauna, baia de aburi sau hammam.

Fantana cu gheata se compune din doua elemente: generatorul de gheata (care nu este la vedere, de obicei fiind amplasat deasupra spatiului de racorire sau in spatele unui perete) si partea de design prin care gheata cade jos si se aduna intr-un bol de stica, metal sau mozaicat.

Tema de design urmareste de obicei tema centrului spa/wellness si poate avea multe forme: la clasic, rustic la modern.

Cascada de gheata se poate amplasa in incaperi mici, zona rece de la dusuri sau intr-un colt sau perete din zona saunelor calde/fierbinti. Ajuta la racorirea mainilor, gatului, fetei, capului si a picioarelor.