fbpx Skip to content

Sauna

Sauna trebuie să ofere atât eleganță cât și unicitate! Pentru clienți exigenți, cu astfel de pretenții lucrăm cu cele mai bune materiale lemnoase din lumea saunelor folosind în saunele exotic și premium lemn luxos fără noduri și rășină cum ar fi plopul finandez alb, hemlockul canadian, esențe lemnoase exotice precum cedrul roșu canadian parfumat/frumos mirositor, merantiul exotic dur, abachiul tropical (wawa/banan) bananier, lemnul de ecualipt, mahon și sapelli. Rezistent la umiditate.
Vă oferim izolație ecologica din fibre de lemn presate, prietenoasă cu natura, cuie de asamblare din oțel inoxidabil, montaj fără elemente de prindere/șuruburi la vedere. Ușa de sticla securizată și termorezistentă de 8 mm. grosime, fumurie, existând opțiuni pentru foaie de ușa sablată sau clară.

Pentru saune private avem soluția lemnului deschis la culoare: plop alb și abachi tropical pentru spații uscate sau cu umiditate moderată, pentru saune comerciale și/sau cu umiditate crescuta (variante de soft/bio sauna) suntem sigur ca veți găsi lemnul preferat dintre următoarele disponibile: cedru roșu canadian cu uleiuri volatile pentru miros, meranti, eucalipt, mahon pentru culori închise și durabilitate mare.

Bogată accesorizare de bază a unei saune exotic și premium conține: lămpi termorezistente, abajure din lemn pentru lămpi, termometru sauna, higrometru sauna, tetiere/perne lemn pentru cap, tavă oțel inoxidabil sub încălzitorul de sauna, pietre ulcanice pentru soba, lingura bambus termotratat, ciubar din bambus termotratat, concentrat de uleiuri/esențe aromate.
Opțional se pot accesoriza suplimentar cu ilumnări ambientale de fibra optică albă sau colorata, LEDuri termorezistente în tavan, deasupra sobei sau în spătarul băncuțelor, cromoterapii digitale, audioterapie și aromaterapie.

SPA

Pentru relaxarea în apă, Happy Pool vă oferă o gamă largă de mini piscine tip “jacuzzi”, care vor completa elementele calitative de wellness din cadrul SPAul Dumneavoastră privat sau profesional/comercial.

Happy Pool vă oferă mini SPAuri din materiale de calitate, cu linii moderne, ergonomice, durabile, confortabile, silențioase și eficiente, cu sistem de hidromasaj diversificat cu jeturi poziționate optim și precis pentru o relaxare fără grija.

Locurile de șezut și de întins din căzile de hidromasaj au fost proiectate ținând cont maxim de ergonomie și de anatomia omului.

Fiecare zona de masaj din interiorul mini piscinei masează un anumit grup de mușchi cu ajutorul diferitelor tipuri de duze/jeturi de masaj. Senzația de bine și experiența de masaj se poate diversifica cu ajustarea fluxului și debitului de aer care trece prin duze.

Calitatea jeturilor, tehnologia de masaj a jeturilor (direcționale, de precizie, moto-masaj, hydrostream, jeturi de calmare, revigorare etc.), durabilitatea căzilor, fiabilitatea sistemului, silențiozitatea motoarelor și nivelul avansat tehnologic al SPAurilor fac ca brandul și produsele să fie printre cele mai apreciate și pe piața din Europa!

Cadă cu hidromasaj poate fi prefabricată, cu diferite forme și culori, cu jeturi mai multe sau mai puține, după preferința clientului, cu dotări suplimentare de lux (boxe pentru muzica, CD, TV etc). Există și varianta construirii căzii cu hidromasaj pe baza unui proiect, din beton placat cu mozaic de sticlă și prevăzut cu numeroase jeturi de hidromasaj. În acest caz cadă cu hidromasaj poate fi parte de șine stătătoare într-un centru wellness sau parte integrantă a piscinei.

Tipurile de Spa pot fi :
– supraterane – de uz privat
– îngropate – de uz public
– construite- uz privat și public

Baia de aburi sau hammam

Hammamul sau baia turcească este o încăpere mare, frumos decorată cu mozaic de sticlă în combinații de culori orientale. Pe margine sunt băncuțe placate cu mozaic și încălzite, podeaua este încălzită, iar în mijlocul încăperii exista o masă din ceramica (sau mozaic de sticlă) încălzită pe care se face masajul cu săpun după ce corpul a fost pregătit în prealabil printr-o baie de abur cald. Trupul ți mintea se relaxează complet, timp în care participanții la baie stau pe băncuțele încălzite. Temperatura din hammam nu depășește 50 grade Celsius, aburul este umed. Urmează masajul cu săpun, cu o mănușă speciala de peeling și cu spumă de săpun cu arome diferite. În urma tratamentului din hammam (o experiență de lux pentru trup și minte) senzația de relaxare și starea de bine ating cote maxime. O ședintă la hammam durează aprox. 40 minute. Se spune ca efectul unei ședinte de terapie în hammam durează o săptămână.

Pentru un confort sporit al organismului, băncile cu forma ergonomică și spătare ergonomice din interiorul băii de aburi sunt încălizte electric sau cu apă caldă la temperaturi în jurul valorii de 37-38 grade Celsius.

Baia de aburi (forma simplificată a băii turcești) este un mediu deosebit de umed la o temperatură moderată.

Designul și ambiantă interioară a băii de aburi este caracterizată de o atmosfera deosebită desprinsă parcă din lumea povestirilor și miturilor orientului. Marmură, mozaicul, picturile de pe pereți, mirosul plantelor aromate, nuanțele culorilor schimbătoare ne transpun parcă în acele vremuri antice din băile orientale.

Tavanul băii de aburi este în forma de boltă sau în mai multe ape pentru a nu permite condensului sa picure pe participanții la ședință de aburi, creând disconfort termic prin picături reci suparatoare. Finisajul interior al cupolei este rezistent la vaporii de apă şi garantează o perfecta ţinută şi rezistenţă în timp.

Infracabine

Radiațiile infra roșii -IR- invizibile cu ochiul liber sunt identice cu radiațiile benefice, dadatoare de căldura ale soarelui care ajung pe suprafața Pământului prin intermediul radiațiilor electro-magnetice.

În infra cabina razele IR sunt generate de tuburi ceramice sau panele radiante pe carbon, care sunt poziționate optim, la o anumită distanță maximă spre persoană aflată în interiorul cabinei.

Aceste raze generate de tubul ceramic sau de panelele radiante pe carbon sunt identice cu cele ale Soarelui, cu diferența că lungimile de unda au o reacție optimă asupra organismului și putem beneficia de efectele lor timp de 24 de ore pe zi.

Cabină IR este o variantă eficientă dar totodată mai puțin intensă a posibilității de transpirare.

Esența cabinei IR consta în faptul, ca în locul agregatului electric folosit la sauna tradițională finlandeză, aici sunt folosite tuburi sau panele radiante pe carbon care generează aceste radiații IR care încălzesc corpul omenesc din interior, în profunzime spre deosebire de sauna tradițională unde organismul este încălzit de către aerul încins al cabinei de sauna.

În cabină cu radiații IR transpirația se produce la o temperatura mai joasa, de cca 40-60 grade Celsius.

Aparate de bronzat

Aparatele de bronzat asigură o bronzare uniformă fără expunerea la soare. Produsele noastre nu sunt fabricate cu lămpi de înaltă tensiune, astfel nu este necesară utilizarea filtrului UV.

Prin utilizarea tuburilor de bronzare vă asigurăm o bronzare controlată, fără efectele secundare ale razelor naturale ale soarelui! Bronzarea este reacţia pielii dvs. la expunerea la razele ultraviolete (UV). În cazul aparatelor de bronzat utilizăm domeniul UV (prezentat mai jos) din spectrul de energie emis de soare, respectiv în urma utilizării tuburilor de bronzare, în scopuri cosmetice şi fototerapie.

Razele aparatelor de bronzat au un efect mai benefic faţă de razele solare naturale, deoarece razele UVB sunt reduse la o valoare care asigură nivelul minim necesar pentru atingerea efectelor biologice, iar razele UVA sunt reduse la o valoare care asigură nivelul minim necesar pentru obţinerea pielii bronzate.
Aparatele de bronzat dispun de un spectru bine echilibrat, asemănător razelor solare naturale, astfel asigură corpului uman toate beneficiile posibile ale razelor solare.

Aparatele de bronzat asigură o piele mai frumoasă şi curată, metabolismul accelerat al celulelor duce la alimentarea intensă a ţesuturilor cu oxigen.
Aparatele de bronzat ajută şi în cazul problemelor de piele! Acneea şi alte boli ale pielii pot fi tratate cu succes cu ajutorul razelor ultraviolete.
Îmbunătățește sistemul imunitar al organismului, radiațiile ultraviolete activează celulele albe care luptă împotriva bacteriilor care atacă organismul uman.
Radiaţiile ultraviolete au efect de echilibrare asupra sistemului nervos, afectează în mod pozitiv sistemul nervos vegetativ şi psihicul, asigurând o stare generală bună.

Fiecare aparat este destinat pentru utilizare interioară. Aparatul se utilizează doar într-un mediu fără pericol de explozie şi în încăperi uscate. Încăperea trebuie prevăzută cu aerisire şi compensare de aer corespunzătoare. Orice utilizare diferită faţă de cele menţionate mai sus se consideră utilizare necorespunzătoare. Producătorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorările sau daunele produse în urma utilizării necorespunzătoare; aceste riscuri vor fi suportate exclusiv de către utilizator. În scopul funcţionării corespunzătoare întotdeauna respectaţi instrucţiunile de utilizare, întreţinere şi reparaţie ale producătorului. Lucrările de reparaţie şi întreţinere pot fi efectuate doar de către service-ul autorizat al producătorului sau împuternicitul acestuia. Respectaţi prevederile referitoare la securitatea în muncă, respectiv regulile generale de tehnică de siguranţă şi igiena muncii. În cazul defecţiunilor apărute în urma reparaţiilor neautorizate, producătorul nu oferă garanţie.

Dușuri de senzații

DUȘURI DE SENZAȚII : Au forme deosebit comparativ cu dușurile clasice  și se folosesc ca terapie în cadrul centrului wellness. Dușurile senzații (emoții) sunt încăperi mici (de ex.1x1x2 m), construite de obicei lipite una de cealaltă, în forma de spirală, dacă sunt văzute de sus. Pereții (din polistiren expandat) sunt placați cu mozaic de sticlă de diferite culori și mărimi (în funcție de tematica wellness-ului). În interior se montează dușuri cu jeturi îndreptate spre utilizator astfel: duș clasic-cu jeturi deasupra capului, dușuri poziționate lateral, pe pereți – cu jeturi în zona soldurilor pentru masaj și relaxare, jeturi în dreptul coapselor, pentru relaxarea musculaturii și anticelulitic, sau cu jeturi în zona gambelor pentru circulația sângelui. Efectul de relaxare al jeturilor de apă este completat de jocul de lumini, de aromele naturale care le însoțesc. Denumirea de dușuri senzații (emoții) vine de la combinația desăvârșita intre terapia cu jeturi, jocul cromatic și aromele naturale ale uleiurilor folosite.

Fântâna de gheață

Fântână de gheată sau cascadă de gheață are loc de obicei în zona de răcorire a spațiilor wellness, având rolul de răcorire a organismului intre două proceduri/terapii calde: sauna uscata, bio-sauna, baia de aburi sau hammam.

Fântână cu gheață se compune din doua elemente: generatorul de gheață (care nu este la vedere, de obicei fiind amplasat deasupra spațiului de răcorire sau în spatele unui perete) și partea de design prin care gheață cade jos și se aduna într-un bol de sticlă, metal sau mozaicat.

Tema de design urmărește de obicei tema centrului spa/wellness și poate avea multe forme: la clasic, rustic la modern.

Cascada de gheață se poate amplasa în încăperi mici, zona rece de la dușuri sau într-un colt sau perete din zona saunelor calde/fierbinți. Ajuta la răcorirea mâinilor, gâtului, feței, capului și a picioarelor.