Piscine

Piscine rezidentiale

Happy Pool construieste piscine din beton (publice si rezidentiale) din beton monobloc, blocheti din beton, cu cofraj de Polistiren, structura metalica, ce pot fi situate in exterior sau in interior.

Piscinele din beton piscine ingropate au o rezistenta mare in timp si pot fi renovate prin simpla inlocuire a liner-ului. Betonul poate sa fie modelat in orice forma oferind o libertate mare de personalizare a design-ului. Piscinele din beton au nenumarate optiuni de finisare si pot fi construite pe orice tip de teren.

Piscinele din beton cu cofraj din polistiren rezistente care asigura o izolatie termica foarte buna a peretilor piscinei din beton fiind in acelasi timp foarte simplu si usor de instalat. Sistemul izotermic de cofraje din polistiren de inalta densitate este pre-fabricat, iar in interiorul lui se monteaza armatura, urmand ca golurile ramase sa fie umplute cu beton.

AVANTAJELE PISCINELOR DIN BETON CU COFRAJ DIN POLISTIREN:

-proprietati izotermice excelente fapt ce permite ca apa din piscina sa se pastreze calda pentru mai mult timp, reducand in acelasi timp consumul de energie al echipamentelor de incalzire;

-nu este degradabil in timp, nu se dizolva in apa si nu putrezeste;
– nu favorizeaza dezvoltarea de ciuperci, mucegaiuri si bacterii;
– non-toxic, nu polueaza mediul si este 100% reciclabil;
transport facil si montaj simplu si rapid;

Piscinele cu structura metalica sunt produse foarte apreciate in randul clientilor nostri, datorita pretului extrem de accesibil ,a montarii rapide si facile . Piscinele au forma rotunda sau ovala, cu adancimi standard de 1.20 m, 1.35 m sau 1.50 m . Peretele din otel galvanizat, precum si linerul aferent, au grosimi care variaza intre 0.6 mm si 1 mm. Constructiv, pot fi instalate atat suprateran, cat si ingropate partial sau in totalitate. Se comercializeaza sub forma unui kit complet, care include bazinul din otel galvanizat , liner prefabricat, sistem de filtrare optim dimensionat , skimmer , duze de refulare si de aspiratie, scara din otel inoxidabil, racorduri si fitinguri PVC.

Piscine publice

Executia si exploatarea piscinelor publice sunt reglementate prin acte normative specifice fiecarei tari.

Piscinele publice, spre deosebire de cele private, au un regim special si trebuie sa raspunda unor norme de executie, precum si de materialele utilizate, de securitate si de calitatea apei. Piscinele publice trebuie executate numai de specialisti in constructii si instalatii, cunoscatori ai normelor europene in vigoare, competenti, profesionisti.

Acest tip de piscina a devenit un avantaj in cadrul multor tipuri de afaceri, precum afacerile hoteliere sau cele de agrement. Acestea cresc valoarea si gradul de confort al cladirilor .

Happy Pool ofera clientilor sai cele mai noi sisteme de filtrare, recirculare si tratare a apei, precum si cele mai bune materiale de hidroizolare si finisare a piscinelor.

Alegerea unei piscine publice ar trebui sa tina cont de suprafata pe care se va construi, de destinatia acesteia si de scopul final.

Structura bazinului poate fi atat din cofraje de polistiren , cat si din beton.

Finisarea bazinului poate sa fie cu mosaic de sticla, gresie sau Liner de 1,5 mm.

Piscina trebuie prevazuta cu canal perimetral datorita volumului mare de apa si numarului mare de utilizatori. Prin canalul perimetral apa se scurge in bazinul de compensare.

Camera tehnica trebuie dotata cu ehipament de filtrare mecanica. si cu echipamente pentru tratare chimica a apei . Acestea trateaza apa in mod automat mentinand parametri la cote perfecte. Tratarea manuala nu poate asigura mentinerea calitatii apei la cotele necesare cerute de standardele europene.

Piscina poate fi dotata cu diferite atractii: Tobogane,cascade, inot contra curent, jeturi de hidromasaj, geizere..

Reconditionare piscine

Aveti deja o piscina care necesita o reconditionare?

Noi va oferim solutia!

Reconditionarea piscinei trebuie luata in considerare atunci cand constatati probleme la partea de finisaj si hidroizolatie interioara a piscinei, fiind de asemenea solutia ideala pentru a va transforma piscina intr-una cu stil, moderna, dotata cu cele mai performante echipamente

Pretul reconditionari este personalizat functie de suprafata, tip de reconditionare, dorinte client. Pentru oferta va rugam sa ne contactati

Piscine prefabricate

Piscina din tabla galvanizata cu liner PVC ,cu sistem de recirculare este varianta ideala pentru dumneavoatra daca nu doriti o investitie mare in amenajarea unei piscine insa nu doriti sa sacrificati nimic din confortul si utilitatea acesteia.
Acest bazin oval este proiectat pentru o instalare completa in pamant , fiind necesar radier de beton armat si pereti laterali de sprijin din boltari de beton .

Peretele din oțel galvanizat ,este acoperit cu un strat de poliester de inalta calitate , asigurandu-i o lunga durata de viata .

Linerul presudat din fabrica , albastru , de 0,6 mm grosime ,stabilizat UV , rezistent la rupere , rezistent la lumina , rezistent la frig si adaptat perfect pentru o asanblare foarte usoara