fbpx

Skip to content

Piscine rezidențiale

Sunt mai multe parametri de luat în considerare:

  • piscină interior sau piscină exterioră
  • piscină îngropata sau piscină supraterana
  • piscină forma prefabricată sau personalizată
  • piscină din beton cu cofraj din polistiren sau piscină cu structura metalică

Piscine rezidentiale

Happy Pool construiește piscine (publice și rezidențiale) din beton monobloc, blocheți din beton, cu cofraj de Polistiren sau structura metalică, ce pot fi situate în exterior sau în interior.

Piscinele din beton piscine îngropate au o rezistență mare în timp și pot fi renovate prin simplă înlocuire a liner-ului. Betonul poate să fie modelat în orice formă oferind o libertate mare de personalizare a design-ului. Piscinele din beton au nenumărate opțiuni de finisare și pot fi construite pe orice tip de teren.

 

Piscinele din beton cu cofraj din polistiren rezistente care asigură o izolație termică foarte bună a pereților piscinei din beton fiind în același timp foarte simplu și ușor de instalat. Sistemul izotermic de cofraje din polistiren de înaltă densitate este pre-fabricat, iar în interiorul lui se montează armătură, urmând că golurile rămase să fie umplute cu beton.

AVANTAJELE PISCINELOR DIN BETON CU COFRAJ DIN POLISTIREN:

  • proprietăți izotermice excelente fapt ce permite ca apa din piscină să se păstreze caldă pentru mai mult timp, reducând în același timp consumul de energie al echipamentelor de încălzire
  • nu este degradabil în timp, nu se dizolva în apă și nu putrezește
  • nu favorizează dezvoltarea de ciuperci, mucegaiuri și bacterii
  • non-toxic, nu poluează mediul și este 100% reciclabil
  • transport facil și montaj simplu și rapid

Piscinele cu structura metalică sunt produse foarte apreciate în rândul clienților noștri, datorită prețului extrem de accesibil, a montării rapide și facile. Piscinele au forma rotundă sau ovală, cu adâncimi standard de 1.20 m, 1.35 m sau 1.50 m. Peretele din oțel galvanizat, precum și linerul aferent, au grosimi care variază între 0.6 mm și 1 mm. Constructiv, pot fi instalate atât suprateran, cât și îngropate parțial sau în totalitate. Se comercializează sub forma unui kit complet, care include bazinul din oțel galvanizat, liner prefabricat, sistem de filtrare optim dimensionat, skimmer, duze de refulare și de aspirație, scara din oțel inoxidabil, racorduri și fitinguri PVC.

Piscine publice

Piscine publiceExecuția și exploatarea piscinelor publice sunt reglementate prin acte normative specifice fiecărei țări.

Piscinele publice, spre deosebire de cele private, au un regim special și trebuie să răspundă unor norme de execuție, precum și de materialele utilizate, de securitate și de calitatea apei. Piscinele publice trebuie executate numai de specialiști în construcții și instalații, cunoscători ai normelor europene în vigoare, competenți, profesioniști.

Acest tip de piscină a devenit un avantaj în cadrul multor tipuri de afaceri, precum afacerile hoteliere sau cele de agrement. Acestea cresc valoarea și gradul de confort al clădirilor .

PiscineHappy Pool oferă clienților săi cele mai noi sisteme de filtrare, recirculare și tratare a apei, precum și cele mai bune materiale de hidroizolare și finisare a piscinelor.

Alegerea unei piscine publice ar trebui să țină cont de suprafața pe care se va construi, de destinația acesteia și de scopul final.

Structura bazinului poate fi atât din cofraje de polistiren, cât și din beton.

Finisarea bazinului poate să fie cu mosaic de sticlă, gresie sau Liner de 1,5 mm.

Piscină trebuie prevăzută cu canal perimetral datorită volumului mare de apă și numărului mare de utilizători. Prin canalul perimetral apa se scurge în bazinul de compensare.

Camera tehnică trebuie dotată cu ehipament de filtrare mecanică, și cu echipamente pentru tratare chimica a apei. Acestea tratează apa în mod automat menținând parametri la cote perfecte. Tratarea manuală nu poate asigura menținerea calității apei la cotele necesare cerute de standardele europene.

Piscină poate fi dotată cu diferite atracții: tobogane, cascade, înot contra curent, jeturi de hidromasaj sau geizere.

Piscina prefabricata

Piscina îngropată ovală cu pereți din oțel galvanizat
Piscina îngropată ovală cu pereți din oțel galvanizat

Piscină din tablă galvanizată cu liner PVC, cu sistem de recirculare este variantă ideală pentru dumneavoastră dacă nu doriți o investiție mare în amenajarea unei piscine însă nu doriți să sacrificați nimic din confortul și utilitatea acesteia.
Acest bazin oval este proiectat pentru o instalare completă în pământ, fiind necesar radier de beton armat și pereți laterali de sprijin din bolțari de beton.

Peretele din oțel galvanizat, este acoperit cu un strat de poliester de înaltă calitate, asigurându-i o lungă durată de viață.

Linerul presudat din fabrică, albastru, de 0,6 mm grosime, stabilizat UV, rezistent la rupere, rezistent la lumină, rezistent la frig și adaptat perfect pentru o asamblare foarte ușoară.

Aveți deja o piscină care necesită o recondiționare?

Noi vă oferim soluția!

Recondiționarea piscinei trebuie luată în considerare atunci când constatați probleme la partea de finisaj și hidroizolație interioară a piscinei, fiind de asemenea soluția ideală pentru a va transforma piscină într-una cu stil, modernă, dotată cu cele mai performante echipamente.

Prețul recondiționări este personalizat funcție de suprafața, tip de recondiționare, dorințe client. Pentru ofertă vă rugăm să ne contactați!